Cautare

8419 de rezultate pentru "adresa telekom roman" (3.62 secunde)
O acuzatie extrem de grava la adresa Bancii Romane de Dezvoltare Sucursala Constanta a fost formulata in cadrul unei scrisori publicata recent pe pagina web www.urbaniulian.ro - site apartinand casei de avocatura Urban Iulian, specializata in asistenta juridica oferita consumatorilor si altor persoane ce se considera nedreptatite, in special in relatia lor cu marile corporatii comerciale.
"Reprezentantii Partidului National Liberal din Comisiile de Aparare ale Parlamentului au propus, marti, 19 octombrie 2010, eliminarea din textul Strategiei Nationale de Aparare a Romaniei a referintelor care includ mass-media in categoria de vulnerabilitati la adresa securitatii statului, insa propunerea a fost respinsa.
cu 65% - prima cladire in afara celei de la adresa de domiciliu cu 150% - a doua cladire in afara celei de la adresa de domiciliu cu 300% - de la a treia cladire in afara celei de la adresa de domiciliu Calendarul taxelor si impozitelor pe 2012 a fost realizat de gandul pe baza calendarului obligatiilor fiscale pe 2011 si a datelor publicate de directiile generale de impozite si taxe din Capitala.
Cititorii GdS au demascat santajul CEZ, trimitand dovezile pe adresa redactiei. ... Saptamana trecuta, pe adresa redactiei au sosit mai multe sesizari ale unor cetateni nemultumiti ca au fost pe nedrept deconectati de la reteaua de energie electrica.
Cititorii GdS au demascat santajul CEZ, trimitand dovezile pe adresa redactiei. ... Saptamana trecuta, pe adresa redactiei au sosit mai multe sesizari ale unor cetateni nemultumiti ca au fost pe nedrept deconectati de la reteaua de energie electrica.
Femeia si-a dat seama ca este fotografiata si si-a acoperit fata, insa pe Google apare adresa ei completa. ... Femeia si-a dat seama ca este fotografiata si si-a acoperit fata, insa pe Google apare adresa sa completa.
Tot ce trebuie sa faci e sa stergi toate informatiile de pe contul respectiv, sau sa dai altele la intamplare, apoi sa iti creezi o noua adresa de mail care sa o inlocuiasca pe cea veche.
Tara in care cine nu are o adresa de email este amendat Toti contribuabilii din Grecia trebuie sa transmita pana in luna mai o adresa valida de email Ministerului de Finante, care va fi utilizata pentru transmiterea de notificari, urmand ca cei care nu respecta cererea sa fi amendati cu cel putin 100 de euro.
Trei moduri de a-ti face adresa de mail mai sigura Iata care sunt cele mai rapide moduri prin care sa te asiguri ca nu va putea nimeni sa intre pe contul tau de email.
Acolo te uiti la adresa imaginii, si elimini din ea partile cu /t/ si /p160x160/. ... Adresa imaginii mici: https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-prn2/t1/p160x160/1482910_786529688040717_1116872368_n.jpg Adresa imaginii mari:
Cu acest prilej au fost discutate aspecte ale colaborarii dintre cele doua state, pe fondul cresterii amenintarilor la adresa securitatii cetatenilor celor doua tari.
Cat priveste autoritatea Ministrului Justitiei la adresa procurorilor, potrivit Constitutiei Romaniei, Ponta a dat alta interpretare legii spunand ca: ... Oana Stancu nu a avut deloc cuvinte de lauda la adresa lui Cazanciuc pe care l-a facut molusca si nevertebrat intrucat nu misca, nu vorbeste, nu se manifesta, nu exista.
Declaratia fostului presedinte Traian Basescu legata de guantanamizarea Romaniei este total deplasata, atat din punct de vedere diplomatic, cat si ca atac la adresa Justitiei.
Pornografia a fost catalogata drept un pericol la adresa sanatatii publice de legislativul unui stat american, o premiera ce ar putea duce, spun unii sustinatori ai miscarii, la adoptarea de noi legi si de masuri impotriva industriei.
Sunt deja extrem de obisnuit ( si vaccinat) cu atacurile de toate felurile la adresa persoanei mele si chiar a familiei / incepand cu anul 2005 in Romania s-a construit treptat dar implacabil o spirala a agresivitatii si urii pe care nu suntem in stare sa o mai oprim / ura genereaza ura si intoleranta genereaza intoleranta/ evident ca autorul si primul beneficiar al acesteia a fost Traian Basescu - si evident ca dupa 2012 el insusi este victima monstrului pe care l-a construit / dar dupa Basescu au venit si vin multi altii - iar acum este un fenomen generalizat.
Pentru lamuriri suplimentare, puteÈ›i scrie pe adresa de e-mail [email protected]. ... Adresa cabinetului meu o puteti afla accesand site-ul www.serviciipsihomedicale.ro, programarile le puteÈ›i face pe adresa de e-mail [email protected] si la nr de mobil 0720.025.266 intre orele 13 - 18.
Asa incepe ultimul paragraf dintr-o anonima care circula prin oras, la adresa lui Constantin Contac. Metoda nu este noua, manifeste din astea anonime au mai circulat si la adresa lui Florin Egner si la adresa primarului Flutur.
Traian Basescu se arata, in schimb, dispus sa puna foc pe paiele liberale, sa le faca in ciuda si sa puna piedica oricarui lucru pe care probabil el il considera o amenintare - fie si indirecta - la adresa sa, a intereselor sale sau ale PD.
Ajunsese intr-o vreme sa nu scape nici o ocazie de a face referiri si aprecieri la adresa bietilor scribi autohtoni.
Adresa a fost depusa miercuri, 13 decembrie, "in secret", la secretariatul conducerii spitalui, fara prea multa zarva. ... Aurel Babes a depus la noi o adresa in care solicita repunerea sa in functie.
google-analytics.com